U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada je prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. 

U vrnjačkom bioskopu 26.-27. avgusta.

Vreme projekcije: 16:30h

Cena karte: 250din

Opis

Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. „Angry Birds Film“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca.

Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je, možemo reći, zaludeo svet. Radi se o mega-popularnoj franšizi video igrica nastaloj u decembru 2009. godine koja je od tada doživela pravu eksploziju i proširila se sa mobilnih uređaja na konzole za igranje igrica i kompjutere. Sa preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama nosi titulu apsolutnog rekordera u broju pruzetih aplicakija neke besplatne igre u istoriji. Sama igra nazvana je najvećim uspehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije. Zbog toga nije ni čudno da filmske realizacije nižu ovakve uspehe.

Trajanje: 97 min

Žanr: akcija, animirani, avantura

Režija: Thurop Van Orman

Uloge: Pete Davidson, Peter Dinklage, Dove Cameron

TERME MERKUR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here