Maja Marinković, pevačica koju sve češće nazivaju vrnjačkom Adele snimila je prvi spot u karijeri za pesmu naslova ČUDA.  Numera je izazvala veliku pažnju i već je pevuše svi uzrasti. Dok ponosno pratimo Majin veliki uspeh razgovarali smo sa njom o ljubavi, inspiraciji, muzici….

Ponosna sam što je spot snimljen u Vrnjačkoja Banji uz podršku Opštine Vrnjačka Banja i Turtističke organizacije. Kompletan autor pesme je Saša Milošević Mare, vanserijski muzičar, talentovan i divan gospodin koga neizmerno cenim. Zajedno sa svojim timom učinio je da budem prezadovoljna ovom pesmom. Spot je sniman u saranji sa produkcijskom kućom Šljivić, Grand produkcija.

Imala sam divne muzičare koji su me pratili uz prateći vokal Ksenije Milošević. Spot je sniman u banji a pozitivne reakcije i na pesmu i na spot su me učinile vrlo srećnom i ispunile mi srce.

Želim da zahvalim svima koji su učestvovali u realizaciji spota. Malenim drugarima moje dece koji su bili sa nama kao i njihovim roditeljima koji su to odobrili. Mališani iz predškolske ustanove Vrnjačka Banja su takođe statirali u kadrovima i sva ta deca su ČUDA u mom spotu. Moji dragi prijatelji Miroslav Stašić, Branko Radičević i Saša Jovanović u spotu su moja muzička pratnja.

Veliki uspeh u emisiji Nikad nije kasno otvorio je za Maju potpuno novi svet mogućnosti na muzičkom nebu.

Potpuno slučajno sam ušla u tu zanimljivu muzičku priču, gde sam primećena kao interpretator i koja mi je donela veliki medijski prostor. Ova emisija omogućila mi je poznanstva sa predivnim ljudima i druženja u kojima sam uživala. Komplimenti za moje pevanje veoma su mi značili i dali mi dodatnu motivaciju za rad. Cela ekipa koja radi na ovom projektu je predivna svi mi smo radili i bili kao jedna velika porodica. U finalu sam pevala pesmu Maje Odžaklijevske jer sam želela da istaknem njen značaj u mom radu i razvoju kao i to koliko je ona značajna osoba za mene.

Maja je rođena u Vranju gde je pohađala muzičku školu Stevan Mokranjac  odsek klavir. Veliko iskustvo stekla je kroz rad na televiziji i radiju RTV Vranje i OK radio. Dirigovala je crkvenim horom Otac Justin u Vranju. Dugo je bila član hora Stevan Mokranjac sa kojim je kroz brojne nastupe obišla celu tadašnju SFRJ.

Cela moja porodica ima izražen umetnički  gen.  Moja vranjanska porodica je moje blago satkano od puno muzičara, vajara, slikara i umetnika. Moj muzički početak bio je u grupi Nečista krv u Vranju. Bili smo ekipa od četiri člana koja je svirala divnu muziku 60-ih, 70-ih, Maju Odžaklijevsku, Josipu Lisac, Nove fosile, Lutajuća srca, Nedu Ukraden i Biseru Veletanlić. Uživali smo u predivnim zvucima i aranžmanima. Put me je odveo dalje u Beograd gde sam počela da radim po renomiranim klubovima. Tu se nastavlja moja saradnja sa Majom Odžaklijevskom započeta deceniju ranije.

Maja sa ponosom ističe da je za nju veoma značajna titula koju joj je Maja Odžaklijevska dodelila – da je njen dostojan naslednik odnosno predstavnik njene škole.

Maju je u banju dovela ljubav i u nju se zaljubila kako kaže na prvi miris i pogled. Ovde je upoznala supruga Dejana sa kojim ima dvoje divne dece Angelinu i Nikolu.

Porodica je moja baza iz koje crpim energiju i inspiraciju svakoga dana. Najveći blagoslov i najveće blago za mene su moja porodica i moja deca. Oni su moje dve najlepše životne pesme. Porodica i prijatelji su mi uvek na prvom mestu. Kroz život uvek idem i vodim se samo srcem i svemu pristupam iskreno.

Na Sajmu turizma u Beogradu Maja je bila muzički prooter na štandu Turističke organizacije Vrnjačka Banja i kao veliki kompliment oseća što se pesma i spot Čuda nazivaju muzičkom razglednicom Vrnjačke Banje!

U banji je moje srce i moj dom!

TERME MERKUR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here