Komfor pored banjskog parka!

Cvetni Konaci su otvoreni 2010. godine. Prvi gosti prenoćili su u našem objektu 1. maja te godine. Motiv „zadovoljan gost“ , pokreće nas godinama unazad , a naš najveći uspeh je što većina naših gostiju dolazi od prve godine rada do dan danas.

Cvetni konaci raspolažu sa 37 kreveta raspoređenih u 3 etaže.

Lokacija objekta daje našim gostima prednost da uživaju u pogledu na Vrnjačku reku i park. Već prvim korakom izvan dvorišta konaka ulazite u banjski park koji Vas laganom šetnjom pored vrnjačke reke vodi do glavne banjske promenade.

Na samo 50 metara od nas, nalazi se Japanski Vrt, 150 metara smo udaljeni od Olimpijskog bazena i 100 metara od izvora Jezero i Snežnik.

U sklopu objekta nalazi se restoran koji gostima pruža uslugu doručka, a tokom dana u istom ili u lobby baru gosti se mogu opustiti uz neki napitak iz našeg bara. U letnjem periodu naši gosti mogu uživati u prelepoj bašti sa šankom i velikim izborom sladoleda, kolača, koktela i kupova.

Na poslednjoj etaži nalazi se wellness zona koja u svojoj ponudi ima slanu sobu, saunu i prostorije za masaže. Uz sveće i ambijentalnu muziku gosti mogu priuštiti sebi neku od velikog izbora masaža i tretmana lica i tela, uz prethodno zakazivanje termina.

Početkom 2017.godine Cvetni konaci su renovirani i osveženi potpuno novim dizajnom koji podseća na engliski stil opremanja enterijera.

☎️ 036/54 68 449

Pošaljite upit:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here