Donatorsko veče za Milice

0
1633

Sa prijateljima je lakše i lepše

Udruženje Milica ženski centar, u četvrtak 10. januara, u Kristalnoj Sali hotela Zepter, okupilo je veliki broj ljudi u cilju prikupljanja sredstava za rad Dnevnog centra za podršku obolelima od raka, koji funkcioniše u okviru udruženja. Na ovoj večeri  obezbeđena su sredstva za kiriju tokom 2019. godine, ali i druge pogodnosti za korisnike ovog centra.

Velike količine snega koji je padao te večeri nisu sprečile sve one koji su Vesni Bondžić i njenoj humanoj ideji pružili podršku,  da svojim prisustvom podrže ovaj događaj.

Donatorsko veče za Milice organizuje se već drugu godinu zaredom,  a ove godine domaćin je bio Zepter hotel, koji se pobrinuo da ambijent, usluga i hrana za koju je bio zadužen vrhunski kuvar Dražen Jakopović budu na visokom nivou. U organizaciji događaja su učestvovali i Vinarija Grabak, Destilerija Dana, Alisa u zemlji kolača, uz podršku Opštine Vrnjačka Banja.

Na početku večeri prisutnima se obratila Vesna Bondžić, osnivač i predsednik udruženja, i emotivno izrazila svoju zahvalnost svima koji su joj tokom godina pružali podršku u aktivnostima centra. Predsednik Opštine Vrnjačka Banja Ivan Džatić, istakao je značaj podrške udruženjima koja imaju humanu misiju, i koiko je zdravlje zapravo najveća vrednost koju trebamo čuvati.

 

Za sve prisutne zabavni program održali su mladi glumci škole Mali princ iz Vrnjačke Banje, koji su oduševili prisutne. U dobroj atmosferi i druženju uz prijatne zvuke Maje & prijatelja, male glumce i maestralnim specijalitetima vrhunskog kuvara hotela Zepter Dražena Jakopovića, uživalo se i uz dobro vino Vinarije Grabak i rakije Dana.

Menadžment Zepter hotela poklonio je Milicama AIR jonizator i prečišćivač vazduha, a Novi autoprevoz dve besplatne godišnje parking karte kako korisnice ne bi bile vremenski ograničene dok dolaze po pomoć i podršku u centar. Ohrabruje činjenica da je klub prijatelja Ženskog centra Milica iz godine u godinu sve veći i da zahvaljujući njihovoj podršci njihov rad postaje kvalitetniji i zapaženiji ne samo u našoj zemlji već i van granica Srbije.

Svojim donacijama Milica ženskom centru su pomogli: Opština Vrnjačka Banja, VRT Televizija, Portal Vrnjačka Banja, Zepter Hoteli, Vinariji Grabak, Destilerija Dana, Alisa u zemlji kolača, Foto Bošković, SB Merkur, Hotel Fontana, PPT Namenska, Novi Autoprevoz, Udruženje banja Srbije, Artinjan parket, Zrno zdravlja, Foodex, TK Karović, PP Sistem, Novograf, Karović produkt, Mikro line, Metinske livade, SSO Zdravlje,Tehnomatik 1995, Kondor AS, Gigant, Vrnjci gas, Ekomlek, Intima, JR Tempo foods, Vila Minjon, Vila Lazar, Apoteka Melem, Tig, Trmka M, ABC Autokomerc, Ellite gold, Keops, Miodragović SMF, Časovničarska i zlatarska radnja Božidara Savića, Eco sistem, Porodica Jovanović Trstenik.

 

TERME MERKUR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here