U sredu, 21.avgusta sa početkom od 20h održaće se humanitarna stand up komedija za Emiliju Stamenčić u sali bioskopa u Vrnjačkoj Banji. Organizatori su : Vinarija Grabak, Ženski centar Milica i hotel Solaris.

Cena ulaznice: 250 din

Nastupaće:

Neša Bridžis

Neša Bridžis je srpski stand up komičar, jedan od utemeljivača ovoga žanra na EX YU prostoruNeša Bridžis je i internet zvezda čija gostovanja u emisijama i snimci nastupa imaju milionske preglede na Youtube kanalima. Prepoznatljiv je po tome što, pričajući o imaginarnim likovima, govori o univerzalnim ljudskim problemima, strahovima i nadanjima, pa i o temama kojih se većina nas stidi. Odličan je imitator i majstor improvizacije koji ume da ostvari kontakt i interakciju sa publikom, po čemu ga prepoznaju i pamte. Nikada ne zapisuje svoje tekstove jer smatra da se tako gubi spontanost, koja je glavna karakteristika njegovog nastupa.

 

Srđan Olman

 

Srđan Olman je rođen Subotici. Nakon završetka studija u rodnom gradu ulazi u svet novinarstva. Stand up komedijom počinje da se bavi 2013-e nakon pobede u emisiji „Najbolji komičar“ koja se tada prikazivala na „Happy“ televiziji, a široj javnosti postaje poznat nakon pojavljivanja u emisiji „Audicija“. Važi za jednog od omiljenih domaćih komičara. Još kao mali je bio smešan, ali je vremenom postao i duhovit, što mu je veliki adut kod žena, s obzirom na to da ne može da se pohvali fizičkim izgledom. Nema dlake na jeziku (ali ni ispod pazuha i prepona), kada je u pitanju humor.

Srđan Jovanović

Srđan Jovanović je bio prva generacija diplomaca glumačke škole BK akademije, a na “daske koje život znače” zakoračio je u beogradskom Ateljeu 212. Tu je odigrao svoju prvu ulogu , nakon čega je glumio u još nekoliko komada ove kultne pozorišne kuće. Na sceni Pozorišta na Terazijama, nekadašnjeg Teatra T, počeo “Lutkom sa naslovne strane“, a zatim je za rolu u mjuziklu “Jubilej” dobio i nagradu kao najbolji mladi glumac na festivalu “Dani komedije” u Jagodini. Jedan od najčešćih i najdražih partnera na sceni bio mu je pokojni Milenko Zablaćanski, sa kojim je činio neraskidiv tandem. prvi put javila želja da se bavi stand up komedijom kao specifičnom formom pozorišta. U stand up  se upušta 2009. godine a trenutno je angažovan na seriji RTS-a “Glavom kroz zid“.

Srđan Slijepčević

Srđan Slijepčević stand up je komičar iz Zrenjanina, a dosada je nastupao u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. U svojm nastupu osvrće sena rodno mjesto, svoje propale veze i sadašnje probleme, a osim toga, bavi se i tematikom Hollywooda, zakona, porno industrije, osamostaljenja, prijateljstva, neprijateljstva, sitnih emocija i velikih razočarenja. Zagarantirane su velike doze smeha.

Molimo sve koji su u mogućnosti da podrže ovaj događaj kako bi se prikupilo što je moguće više sredstava za pomoć devojčici iz Vrnjačke Banje! Emilija boluje od cerebralne paralize i epilepsije. Omogućimo Emiliji sredstva za tretmane matičnim ćelijama u Kijevu kako bi samostalno hodala.

TERME MERKUR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here