Atraktivnost ovog festivala je što je uvek drugačiji i što se mora biti na licu mesta da bi se doživeo

Love fest iz godine u godinu dostiže sve veći rejting i posećenost. Postao je privlačan ljubiteljima elektronske muzike ne samo iz Srbije, već i iz zemalja Evrope, pa tako svake godine u avgustu mesecu za vreme festivala Vrnjačkom Banjom dominira mladost i prvi jezik sveta – ljubav.

 

 

 

 

 

 

Ozbiljna organizacija i posvećenost poslu, rezultira da se za vreme Lovefest-a u Vrnjačkoj Banji traži krevet više.

Love fest je najveći muzički festival u centralnoj Srbiji koji promoviše muziku. Festival je nastao 2007. godine od gradske žurke održane tog leta na mostu ljubavi, za samo godinu dana prerastao je u muzički. a danas najveći Festival elektronske muzike u Srbiji. Početkom 2012. godine dobija priznanje Ministarstva za omladinu i sport za najveći Omladinski festival u zemlji. Naredne godine prvi put je nominovan za najbolji evropski festival koji okuplja najveća imena popularne muzičke scene uz broj posetilaca koji iz godine u godinu sve više raste. Atraktivnost ovog događaja ogleda se u javnom izvođenju i prikazivanju muzičke kulture popularne među mladima. Ovaj dobro smišljen i profilisan festival postaje hallmark, odnosno zaštitni znak Vrnjačke Banje i događaj koji se identifikuje sa lokalnom kulturom i mestom u kome se održava.

Ove godine jedan dan i jedna noć više festivala. Umesto 3 noći kao proteklih, ove godine pred nama je 4 noći ludog provoda na 5 stejdževa ( Fire, Energy, Blow, 99 Stage i H2O).  Pa ko izdrži, pričaće bar do narednog Lovefesta…

Evo kako je sve izgledalo prošlog leta!

TERME MERKUR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here