Izvor zadovoljstva u Vrnjačkoj Banji!

Vlasnici ovog novog luksuznog objekta u Vrnjačkoj Banji, nastojali su da naprave mesto koje svakog gosta  asocira na odmor i uživanje! Skrovito je onoliko koliko ga vi takvim učinite, a dovoljno blizu noćnom životu i provodu, ako ga želite. Hotel pruža gostima priliku da se potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama. Hotel Slatina je jedinstven spoj modernog dizajna i  vrhunske usluge, kako bi se gosti osećali udobno i opušteno.

Imajući u vidu bogatu istoriju, sobe u hotelu SLATINA  su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu. Ne običnu terasu, već osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza, na poznati vrnjački park. Zaspite i probudite se uz miris prirode, koji donosi povetarac sa Goča.

Wellness centar je mesto za potpunu relaksaciju i revitalizaciju tela i duha u umirujućem ambijentu. Masaža, slana soba, tepidarijumi, Kneipp klupa, đakuzi za 6 osoba , aroma tuševi, infra red sauna , parno kupatilo, sauna, zatvoreni bazen – pružaju buđenje svih čula!

 

Koncept hotela SLATINA je da objedini vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. Umirujući tonovi, fotografije kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i elegancije. Hotel SLATINA poseduje 24 smeštajne jedinice veličine od 31 do 45m2, i to: 12 Superior dvokrevetnih soba, 6 Standardih dvokrevetnih soba, 3 Lux sobe sa đakuzijem, 3 Apartmana. Hotel poseduje i a la carte restoran, aperitiv bar i igraonicu za decu.

Hotel SLATINA je dobro povezan sa svim delovima Banje. Ekskluzivna lokacija hotela omogućava zadovoljavanje različitih potreba gostiju.

☎️ 036/200 630

Pošaljite upit:

TERME MERKUR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here