Odmor i opuštanje u mirnom delu Vrnjačke Banje!

Solaris Resorts je moderno opremljen hotel u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje koji ima 4 zvezdice. Smešten je u mirnom delu banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim.

Solaris nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran “Biber”, aperitiv bar, wellness centar, salu za seminare, sopstveni natkriveni parking prostor i dečiju igraonicu “Zvončica”.

Prateći savremene tokove, Solaris je kreirao raznovrsne sadržaje u okviru relax & wellness zone i prilagodo ih potrebama svojih klijenata kako bi im omogućio da se u prijatnom ambijentu opuste i posvete revitalizaciji duha i tela. U najvećem wellness centru očekuje Vas jedinstvena hladna soba, finska i ruska sauna, slana soba, jacuzzi, tople klupe, tursko kupatilo, mrvljeni led i aroma tuševi. Autentični doživljaj koji rizort pruža gostima uz obilje sadržaja i stručno osoblje, doprinosi postizanju unutrašnjeg sklada i omogućava gostima da provedu nezaboravne i opuštajuće trenutke.

Hotel Solaris Resorts poseduje i dva otvorena bazena, od kojih je jedan jedinstveni biodesign bazen koji poseduje svoju peščanu plažu koja podseća na obalu dalekih Sejšela. Drugi bazen je sa barom u vodi, u kom se gosti mogu opustiti i uživati uz veliki broj osvežavajućih koktela.

 

Najsavremenija konferencijska sala Solaris Resorts-a, kapaciteta 180 mesta, prostire se na 200m2 i čini idealan prostor za organizaciju raznih vrsta seminara, konferencija i radnih sastanaka.

Solaris je idealno mesto za odmor, opuštanje i uživanje. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.

☎️ 036/426-500

Pošaljite upit:

TERME MERKUR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here