Velika dečija karnevalska povorka!

0
1014

Pored centralnog događaja Vrnjačkog Karnevala, Medjunarodne karnevalske povorke zakazane za subotu 21. jul, u okviru karnevala u sredu 18. jula je održana dečija povorka posvećena samo najmlađima.

Ove godine na dečijoj povorci predstavilo se 15 karnevalskih grupa predvođenih malim mažoretkinjama iz Vrnjačke Banje.

Ni kišni oblaci nisu uspeli da pokvare radost mališana, ali ni mnogobrojne publike kod koje su izmamili osmehe, aplauz i oduševljenje svojim talentom.

Posebnu pažnju privukao je plesni klub Calypso iz Kraljeva sa 2 koreogeafije, ali i Akro dens klub Super Star iz Vršca, koji postoji punih 5 godina, a osvojili su 3.mesto u Puli na fantazi show-u, gde je učestvovalo oko 2000 hiljade ucesnika iz 22 zemlje.

Za svaku pohalu bile su i ostali učesnici koji godinama posećuju i učestvuju na Vrnjačkom karnevalu, Igraonica Lane, Pu Leptirić iz Lajkovca, PU Radost iz Vrnjačke banje sa porukom „Jedino drugarstvo nema kraj“, plesni studio Čarenjski iz Baljevca, plesni klub MNS iz Vrnjačke Banje, OŠ Janko Veselinović iz Šapca, iz Rakovice OŠ „14.Oktobar“, OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Bele Crkve i Udruženje Olea iz Vrnjačke Banje.

TERME MERKUR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here