Ministar Stefanović tokom jučerašnje posete Vrnjačkoj Banji ocenio je da su gosti i građani bezbedni a u budućnosti su najavljena unapređenja i inovacije na polju sigurnosti.

Bezbednost destinacije je jedan od ključnih faktora koji turisti vrednuju. Vrnjačka Banja se našla na listi visoko ocenjenih destinacija kada je reč o bezbednosti, zaključeno je nakon posete podpredsednika Vlade i Ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića.

Ovaj stav Ministar je izneo nakon sastanka sa predsednikom Opštine Vrnjačka Banja Bobanom Đurovićem i obilaska policijske stanice.

Kao rezultat dobre saradnje ministarstva i opštine ovaj sastanak je rezultirao i obećanjem da će objekti policijske i vatrogasne službe u Vrnjačkoj Banji biti rekonstruisani i opremljeni savremenim tehnologijama.

„Razgovarao sam sa policijskim službenicima o rekonstrukciji zgrade u kojoj su smešteni i policija i vatrogasci-spasioci, o novoj opremi i vozilima za pripadnike Sektora za vanredne situacije, ali i o svemu što možemo da uradimo da bezbednost bude očuvana, a usluge koje pružamo građanima budu što brže i kvalitetnije“ izjavio je Stefanović.


Na sastanku je razmatrana i mogućnost uvođenja video-nadzora na nekoliko lokacija u Vrnjačkoj Banji kao što su ključne saobraćajnice i škole.

„Država će se truditi da nastavi sa ulaganjem u putnu infrastrukturu i druge projekte, koji će omogućiti da stanovnici Vrnjačke Banje imaju još kvalitetniji život. Dobra ekonomska politika predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Vlade daje rezultate i to je vidljivo i kroz privlačenje investicija u našu zemlju i kroz kvalitetniji život građana Srbije“ poručio je Stefanović.

TERME MERKUR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here