Vrnjačke princeze dovode u Vrnjačku Banju ritam Evrope

0
808

Mladi Vrnjačke Banje najbolјi u Srbiji!
U konkurenciji 22 grada i opštine koje su u ovoj sezoni deo programa “Srbija u ritmu Evrope”, vrnjački tim koji čine Milica Ćirić, Katarina Bogićević, Anita Vilimonović, Anja Svilanović, Teodora Stamenković i Ivona Ivanović, predvođene koordinatorom Srđanom Udovičićem, uspeo je da svoju opštinu dovede na pobednički tron najvećeg dečijeg muzičkog spektakla regionu “Srbija u ritmu Evrope”.


Pevajući i igrajući uz pesmu Lare Fabijan “Je t’aime”, vrnjački tim uspeo je da obezbedi prvo mesto, kako žirija, tako i gledalaca koji su program pratili putem PRVE TV, a koji je emitovan iz Niškog Čaira. U ukupnom skoru Vrnjačka Banja je osvojila prvo mesto, a iza sebe ostavila Bosilegrad na drugom mestu, Sremsku Mitrovicu na trećem, Niš na četvrtom, Bač na petom mestu. Pored pomenutih pesme na jezicima evropskih zemalјa izvodili su takmičari iz Vranja, Novog Sada, Trstenika, Gornjeg Milanovca, Apatina, Bačkog Petrovca, Odžaka, Temerina, Kragujevca, Subotice, Mladenovca, Žablјa, Ćuprije, Trgovišta, Sombora, Vrbasa i Srbobrana.


“Iza nas je zaista jedan lep, ali i naporan period. Dobar deo tima Vrnjačke Banje već je tri godine deo ove priče koja se zove “Srbija u ritmu Evrope”. Očigledno su se upornost, naporan rad i trud u kombinaciji sa talentom i velikom želјom isplatili i doveli nas na pobedničkog trona. Na samom takmičenju bilo je jako kvalitetnih koreografija, fenomenalnih interpretacija, ali po svemu sudeći mi smo imali ono nešto što su prepoznali i glasači i članovi žirija, koje su delegirale njihove lokalne samouprave. Neka stara poznanstva među delegacijama su učvršćena, neka nova su ostvarena. Osim pobede i pobedničkog trofeja, svi smo bogati za jedno prelepo iskustvo”, govori Srđan Udovičić.


Kao nagradu tim Vrnjačke Banje, od strane opštine Vrnjačka Banja i Turističke agencije “Banbus” dobio je letovanje u Budvi, dok produkcija programa “Srbija u ritmu Evrope” pobednice nagrađuje putom u Pariz, a 50% prihoda od sms koji je sakuplјen tokom glasanja sliće se u budžet opštine Vrnjačka Banja.
Vrnjačka Banja će sledeće godine u ovo vreme imati tu čast da ugosti mlade talente iz preko 20 gradova i opština, kao i predstavnike isto toliko ambasada.

TERME MERKUR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here