Zdravlje i uživanje u Vrnjačkoj Banji!

Zdravstveni i spa centar Merkur predstavlja najsavremeniji centar za dijagnostiku, lečenje, rehabilitaciju i u svom sastavu ima četiri smeštajna objekta, polikliniku sa 40 lekara i najveći Spa centar na ovom delu Balkana. Merkur je moderna zdravstvena ustanova sa tradicijom dugom preko 70 godina kada su medicinske usluge u pitanju, kao i primene prirodnog faktora Vrnjačke Banje – mineralnih voda u zdravstvene svrhe.

Glavne indikacije za medicinske tretmane u Merkuru su dijabetes, bolesti organa za varenje i bolesti koštano-zglobnog sistema.

Merkur je Nacionalni edukativni centar za obolele od šećerne bolesti i svi oboleli koji koriste insulinsku terapiju imaju pravo da jednom svake četiri godineprovedu 10 dana na programu edukacije o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.

Pored tradicionalno vrhunske medicine, Merkur je i reprezentativan Spa centar sa širokom paletom relaks sadržaja, antiejdžing tretmana i najsavremenijih aparata.

 

Merkur je smešteno u samom centru Vrnjačke Banje, u srcu Vrnjačkog parka. U ponudi ima jedan od najvećih spa centara u regionu, koji uključuje besplatan zatvoreni bazen sa termalnom vodom, fitnes centar i brojne druge raznovrsne sadržaje i tretmane. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Spa centar pruža mogućnost uživanja u bazenskom kompleksu sa hidromasažama, toplim klupama i sauna parku i brojnim drugim vodenim atrakcijama.
Poslednjih godina u Merkuru su uspešno razvijani programi estetske medicine koji su namenjeni svima koji tokom boravka u banji žele da učine nešto za svoj izgled i lepotu. Programi preoblikovanja tela i antiaginga sprovode se pod nadzorom stručnog tima Merkurovih lekara, uz najsavremenije aparate i opremu.

Sobe su svetle i nude pogled na centar Vrnjačke Banje. Sve su klimatizovane i poseduju TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Svaka smeštajna jedinica uključuje sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, fenom za kosu, papučama i bade-mantilima.

U Restoran je u sklopu objekta gde se služe specijaliteti srpske i internacionalne kuhinje, kao i odabrana dijetalna jela. Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola, a ručak sa menija. Gosti mogu pijuckati kafu dok čitaju novine u aperitiv baru ili vrtu.

 

Veliki, nagrađivani spa centar “Rimski izvor” se sastoji od 5 različitih spa centara koji nude akva-park, sauna park, tretmane mineralnim blatom i Viši tuševe (Vichy). Pored toga, ovaj spa centar nudi više od 40 tipova masaža, tretmana za telo, kozmetičkih tretmana, oblikovanje tela, programe podmlađivanja, kao i tradicionalne terapije mineralnom vodom Vrnjačke Banje.

☎️ +381 36 515 515 0, +381 36 515 515 1

Pošaljite upit:

TERME MERKUR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here